SoftMall-ADVERTISING

Aici se discută despre orice.
Post Reply
Marius
RO2NET Admin
Posts: 55
Joined: Tue, 19 Sep 2006 21:20 38
Contact:

SoftMall-ADVERTISING

Post by Marius » Fri, 20 Oct 2006 23:14 46

eXs Corporation lanseaza primul magazin online de software, dedicat pietei din Romania

eXs Corporation lanseaza primul magazin online, dedicat vanzarilor de software pe piata din Romania, venind in intampinarea unei piete in crestere dar care sufera de lipsa punctelor de distributie adecvate. “Implementand modalitati de plata specifice si usor accesibile clientilor din Romania, practicand preturi adaptate pietei si conditiilor economice din Romania, dorim sa oferim ceva nou si inovator pentru piata din Romania.”
SoftMall (http://www.SoftMall.ro) isi propune sa ofere cel mai comod mod de a achizitiona produse software dintr-o gama larga, direct de pe website.
Modalitatile de plata oferite fac accesul clientilor romani la cumparaturi online, usor si facil. De la plata cash in reteaua de agentii a bancii cu care lucram, pana la carduri bancare, toate modalitatile sunt acceptate si oferite intr-un mod usor si comod. Echipa din spatele acestui proiect, are o experienta si o reputatie de peste 4 ani, in dezvoltarea de produse si servicii software.
”Dorim sa aducem in Romania, acelasi nivel de calitate cu care ne-am obisnuti clientii de pe piata externa.”

Despre eXs Corporation
SC eXs Corporation SRL, este o firma cu capital mixt, romano-american, inregistrata in Romania, axata pe dezvoltarea de produse si servicii software.
eXs Corporation, face parte dintr-un grup de firme sub umbrela carora se regasesc multe servicii si produse de succes si inovatoare, oferite pe piata mondiala.

Pentru informatii suplimentare :
SC eXs Corporation SRL
Robert Muresan
Telefon : 0364 111 918, 0742 072 972
E-mail : mrobert@exs-studios.com
Web : http://www.exs-corporation.com

boetz
Baby
Posts: 30
Joined: Sat, 25 Oct 2008 22:17 20

Re: SoftMall-ADVERTISING

Post by boetz » Sun, 26 Oct 2008 10:38 00

adica o sa putem downloada online softwaruri?

Post Reply